xEgyszer megünnepeltük a barátom szülinapját, lakásom, lakótelep, 4. emelet, 52 nm-en minimum 60-an (a barátom összes mozgósítható barátja), a VideoTon Cleopátra erősítő 40 Wattos hangfalakra illetve egy 2x25 Wattos Vermona gitárerősítőre volt kötve ... utóbbi nem is bírta a folyamatos 10-es potira állást, meghalt, kicsit tuningolt volt, de így is. Mellesleg az erősítőt 3,000 Ft-ért az azóta sajnos elhunyt Dénes Józseftől (Dönci, gitár: Balaton, Európa Kiadó, stb.) vettem, akit egy stoppolás alkalmából ismertem meg közelebbről, mivel ő vett fel minket ... kettő volt neki akkoriban ebből a Vermona-ból, az egyiket eladta nekem. A buliról még annyi emlékem maradt, hogy rá kellett törnöm a fürdőszobaajtót egy párra, mert "ki tudja, mit akartak ott benn csinálni", mellesleg szétszórták a földre a kimosás előtt álló ruháim, a mosógép és a többi cucc szerencsére egészben maradt. És volt egy gyerek, akire többször rá kellett szólni, mert állandóan a szőnyegre köpdösött, még a folyosón is álltak emberek ... és az alattunk lévő szomszéd utólag azt mondta, ha szólok előre, akkor elutazik aznapra - és ezt nem bántásként mondta, hanem komolyan is gondolta. Nyilván neki is voltak emlékei. :)
Az biztos, a barátom nagyon örült a szülinapjának. ;)