Sziasztok! Jelenleg van 2 home könyvtáram 2 (A,B) userrel. a 2 user adminisztrátori módban van a 2 user 1 csoportban van (X) Egymás könyvtárába írhatnak megkapták a teljes jogosultságot I, A val bejelentkezve B egy könyvtárába létrehozok valamit (filet vagy foldert) II, B vel bejelentkezem, de ekkor az A által létrehozott könyvtárban nem tudok törölni. III, Ennek oka hogy az újonnan létrehozott könyvtár/ban a fájlok elérését az alap jogosultság szerint kapják meg a userek. Azaz a létrehozó írhat csak bele. IV, Azt szeretném ha létrehozok egy könyvtárat/filet bármelyik homban bármelyik userrel az automatikusan írható legyen a csoport userei által. Majd ha én beállítom pl hogy egy könyvtár csak az adott user által legyen elérhető akkor legyen a mostani helyzet. Üdv, és köszi a segítséget! Gergő
Jogosultság csoport szinten (kicsit special)
2 user admin, akkor admin modban barmit tudnak csinalni egymas cuccaval. Ez gaz szerintem.
OregonAz mindegy, a feleségem meg én vagyunk a 2 admin, lényegében közösen kezeljük , de külön könyvtárban a dokumentumokat képeket zenéketr, videokat sok más nem marad. No de ez a baj ahogy leírom pont hogy nem tudunk bármit csinálni amint egy új könyvtárat nyitunk a másik már nem tud vele dolgozni, a fölötte lévő szülőkönyvtárból nem örökölteti le a rendszer a könyvtár és fájl permissionokat. Ötlet ?
Ennyivel később: 14 év
administrator lezárta a témát.