Udi efsanyiA Szörcsről tavaly kiderült, hogy felhasználja a Google találatait (is), nem tudom, hogy most hogyan működik. Sokan használják még a duckduckgo-t.
sands Htibi(kicsit már eltérünk az eredeti témától Köszönüm a linkeket, az igazat megvalva még mindíg nem értem hogy ez miére jó, pontosabban szólva miért jobb így hogy beleráták ezt a ... dolgot, de legalább tudom hogy ha kitörlöm nem kellene összeomolni a rendszernek :D )
Sziráki Tamás hehenrikDehogy kell! Apósomtól rendszeresen hallom a lapméter kifejezést. Elsőre fogalmam sem volt, mit jelent. Nem SI-mértékegységek, amiket használsz, amiatt nem tartod be az SI-rendszert: nap, óra, perc, hektár, liter. mázsa, tonna.
hehenrik Sziráki Tamás"nap, óra, perc, hektár, liter, tonna." azok megturt-engedelyezett egysegek. ugyanugy, mint a : ekektronvolt,Celsius, fenyev, csillagaszati egyseg,
Sziráki Tamás HtibiUgyan ezt a slackware-es cuccot akartam én is linkelni, csak rövidebb volt nem linkelni. :)
obligat minthakayandex.com-olok egy ideje próbáltam a duckduckgo.com-ot is a bluu.hu sem rossz és ott a jó öreg altavista, bár amíg altavista.digital.com volt, addig volt a legjobb meg ugye yahoo és annyi más