Sziasztok!
Fejlemény van:
nővérem dél körül telefonált, hogy a postás hozott neki egy dobozt, benne a laptoppal :) Működőképes állapotban van. Estére derítem ki, hogy minden benne van-e, aminek benne kell lennie, de nővérem azt mondta, be lehet kapcsolni, működik, ubuntu van rajta.
Szóval a jó hír, hogy a gép megérkezett, valószínűleg holnap visszavonom a feljelentésemet.
Az úriemberről annyit, hogy nem pénteken sikerült feladni, tegnapi nap adta postára, még azt is el tudom képzelni, hogy azután, hogy a feljelentési bejegyzést leírtam, s látta komolyra vettem. Sajnálom, hogy ez kellett hozzá, meg kellett fenyíteni egy feljelentéssel, nem ítélkezem. Örülök, hogy van egy gépem, hiába sok időbe és méregbe került.
Azt ne várd kedves baddewil, hogy barátok leszünk, sőt ha nem haragszol senkinek se ajánlom szolgálataidat. Sőt, igazán javasolnám az oldal moderátorainak, hogy töröljék a blogbejegyzésed és az accontodat is. De szívesen várom azt, hogy itt megvédd magad, ,megmagyarázd a korábbi félrevezetéseidet.
Ezek után kimontírozva közzéteszem az smsket és levelezgetéseket, hogy a többiek is képbe kerüljenek. S tisztán lássanak. Persze tudom, én szubjektíven vetítem a dolgokat, majd mindenki eldönti a levelezés után.
Mérgem múlóban, örülök, hogy nővéremnek lesz gépe.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, szolgáljon történetem tanulságul másoknak.
Hamarosan felteszem a levelezésünk linkjét is, csak meg kell gyártanom.