nekem csak az jutott eszembe, hogy én valószínűleg azért nem váltanék, mert baromira nem akarnám megváltoztatni az e-mail címemet, tiszta macera.
innen off:
És akkor erről meg az jutott eszembe, hgoy na AZ mikor jön vajon ki, hogy a telefonszámhoz hasomlóan az e-mail címet is át lehessen vinni másik szolgáltatóhoz. És akkor nem is kell megállni, miért ne lehetne a Postánál bejegyeztetni egy egyéni azonosítót, jeligét, bármit, ami lehet egy valós cím, de inkább csak valami felhasználónév szerű valami, és akkor a levelet arra kell elküldeni, a Posta meg majd tudni fogja, hogy éppen hol lakom, mert elmondom nekik. De akkor egy költözésnél nem kellene mindenhová bejelenteni az új lakcímemet, hiszen a "sziszi.szilvi privát otthon" nem változna csak azért, mert elköltötem. Na? Na? Na? Megcsináljátok nekem? :) És akkor innentől tulajdonképpen a lakcímkártya intézményét is újra lehet definiálni. Jó, nem? :) Jó, tudom, nem jó, de amíg nincsenek csúf kopasz Hókuszpókok, addig azért teljesen rendben működhetne is akár...