Dr. SzösziJogos felvetés, bár én általában, ha valamilyen op. rendszert kiírok, akkor azt véglegesre, hátha esetleg később nekem, vagy bárkinek szükségünk lehet rá. Csak ez általában megáll egy- kettő, maximum három lemeznél. Viszont most már CD-, illetve DVD RW- re fogom kiírni őket, előzetesen pedig ellenőrzőm az md5sum- okat. Ha minden oké kiírom RW- re, aztán, ha azzal fel is ment rendben, akkor véglegesre írom. Illetve a CDBurnerXPPro- mat is gyorsan felváltottam az oldalon is javasolt InfraRecorder- re biztos, ami biztos...
Viszont, mivel itt elhangzott, hogy elvileg a gépemnek bírnia kellene a 11.04- et is, úgy gondoltam, hogy mivel amúgy is kísérletezésbe fogtam most már, megpróbálom feltenni: megnézem, hogy md5 stimmel- e, aztán mehet. Ha nem működik, vagy felmegy, csak cammog, akkor még mindig nyúlhatok a 10.04- hez.
A minimál telepítő lemeznél egyébként a folytatásban mégsem jártam sikerrel, mert egy tükröt kért, és az alapból beállítottat (magyar) nem fogadta el, jómagam szúrópróbaszerűen beválasztottam több másikat is, de azokat sem fogadta el. Így félbe hagytam. A lepényhal meg utoljára, de azért bizakodó vagyok, mert eddig nem figyeltem az md5 összegzőre, most meg ezeket árgus szemekkel fogom ellenőrizni. A 9.04 fent volt a saját gépemen régebben, azzal nagyon meg voltam elégedve.