Egyszerű a megoldás!
Linux másolásra használd a Rendszerment nevezetű alkalmazást, amit kendek nevű társunk fejleszt, olyan egyszerű, hogy a 8 és fél éves fiam is tudja használni.
Windows másolást szerintem felejtsd el, inkább rakd újra, gondolom, azért kell, mert játszol orrba-szájba. Ha nem így van, akkor minek kell? Mi az, amit nem lehet meg csinálni linux alatt, amit win-el igen?
A filmek-zenék mentése:
Hagyd a p....ba, torrentből le lehet tölteni, az arányt meg sz..d le, van ingyenes oldal, meg a legnagyobb hazai oldalon is van egy halom ingyen torrent!
Egyébként valaki árulja már el, mi a f...nak kell tárolgatni több 100gb filmet, meg zenét?
A zenét még értem, mert jó az, ha változatos zene szól. De egyébként ki lehet írni, és ilyenkor már el is készült róla egy "biztonsági" másolat. Na de a filmek? Mikor nézi meg az ember? Nyugdíjas korában? Akkor már nem, mert addigra kifolyik a szeme a monitor bámulástól.
Van egy 80gb-s lemez a gépben, 47gb szabad, úgy, hogy két rendszer van feltelepítve, és egyik sem win.
Van egy ismerősöm, három éve bérel szervert havi 3000ft-ért. Megkérdeztem minek? Azt mondta, hogy torrentezésnél nem elég neki a lemez mérete.
Azt mondtam neki, hogy 3x36000=108000 Ebből nem hogy új, 1tb-s lemezt vesz, akár 4-et, hanem új gépet, akár 2tb-s lemezzel.
A válasz: de ilyenkor nem az én gépem megy! Meg az arányom!!!
Ennyit a filmek-zenék letöltéséről.
Persze, a családi fotók-videók azok más kategória, azok pótolhatatlanok, azokat féltve őrzöm én is! Azokat mindenképpen menteni kell! Megtanultam, jó drágán!