Ez nagyon jó, mint megoldás. Azonban te is tudod, hogy például a YouTube-on lehetségesen többféle fájlformátumban (".3gp", ".flv", ".mp4") és természetesen többféle felbontásban letölthető az adott videó. A te megoldásod - gondolom - csak az adott formátumban (felbontásban) megnézett videó letöltésére jó - amúgy az ilyen megoldások mindenkor jól jönnek, ezzel semmi baj nincsen. :)
Na, most, éppen visszatettem a Video DownloadHelper 4.8.6.-os verzióját, mert eltűnt a kis felugró ablakában a választás lehetősége egy ideje (nekem a 480-as felbontás felelne meg a legjobban, a túl jó sem kell - nem igazán játssza le a számítógép és túl nagy méret, máshova feltöltéshez, a rosszabb minőség meg eleve, érthető okból) ... mindig frissítettem a legújabbra. Most csak egy lehetőséget látok a letöltésre, nem tudom, miért. Nem javult a helyzet a régebbi verzióval, igaz, a régebbi változat telepítése előtt nem töröltem a mappát, a beállításokkal.
A Vdeo DownloadHelper is a /tmp mappából menthet :) , mert, ha megnéztem egy videót 360-as felbontásban (mikor még működött), és a 480-ast töltöttem le (a listából), sokkal lassabban "ért le", mintha a legfeljebb 360-as felbontású videót töltöttem volna le (értelemszerűen 360-asban is néztem meg).
Most a "Complete YouTube Saver" nevű Add-on-t ízlelgetem, ebben a Kiegészítőben van választási lehetőség.