Sziasztok! Szeretném kérni, hogy az főoldalon megjelenő hírek közül a kiemeltek (sticky) legyenek ellátva valamilyen vizuális jelzéssel, és a bevezetőjük (teaser) legyen minél rövidebb és lényegre törőbb, hogy ne „nyomják le” a többi, esetenként frissebb, de nem kiemelt hírt. Jelen pillanatban a Global Jam - ezúttal online a legfelső (aug. 19.) és görgetnem kell ahhoz, hogy észrevegyem az alatta található szeptember másodikai hírt Megjelent az Ubuntu Oneiric Beta 1 címmel. Semmi sem utal a felső hír különleges státuszára és arra sem, hogy alatta esetleg később közzétett, relevánsabb híreket is találhatok. A sminkben elhelyezve a

#content .sticky
kiválasztót lehetővé válik a kiemelt hírek eltérő formázása.

Köszi a jelzést. Ötleted nincs a konkrét szabályra? Egyszer kísérleteztem vele, de nem találtam olyat, ami egyszerre kiemel és elrejt, és még nem is csúnya.

maatAttól függ, hogy milyen módon szeretnéd pontosan. Ha CSS-ből, akkor lehet adni keretet és háttérszínt az adott tartalmaknak, ez akár elég is lehet. Ha van kedved a Drupal sminkben módosítani, akkor pl. a cím mellé ki lehet tenni egy „Kiemelt hír!” feliratot, én így oldottam meg, amikor felmerült ez a probléma. Ha felveszed velem a kapcsolatot és elküldöd az oldal sminkjét, akkor szívesen segítek benne.

• maat válaszolt erre.
      Ennyivel később: 11 év