toga Marcus15Ha másolásvédett dvd-t szeretnél másolni, akkor a libdvdcss2 csomagot kell először telepíteni. Ahhoz viszont fel kell venni a Medibuntu tárolót: http://medibuntu.org/repository.php
Grejoz Marcus15Köszi, de ezt már feltettem, és nem jó. Sajnos képeket nem lehet vele felrakni. Csak videó DVD-ket lehet készíteni, menüvel. Arra viszont jó a progi, de nekem most több kell.
Marcus15 GrejozAjálhatom ezeket de egyiket se próbáltam szóval tapasztalat sincs keress rájuk: Devede DVDStyler QDVDAuthor ManDVD Bombono Mistelix (for slideshows specifically) Imagination (slideshow also)
Grejoz Marcus15Köszi! Ezek közül is próbáltam mindet. Még talán a Q az ami esélyes lenne, de nem jutottam vele 1-ről a 2-re, mert hibát ír ki a képeknél. A többi nem nyerő. :(
Grejoz majteeEz egy videó szerkesztő. most erre nincs szükségem, a videók már megvannak. Vagy ezzel DVD-t is lehet készíteni, amin külön vannak a képek (nem diavetítés formájában, hanem simán a fájlok.)?
Kimarite GrejozVan olyan kész DVD-d, amely már ilyen jellegű, mint amit szeretnél? Ha megnézed a mappa/ fájlstruktúráját az hogyan épül fel? Engem is érdekelne a téma.