Sziasztok. Kezdem megszeretni ezt az Ubuntu 7.10-es op rendszert. Egy nagyon nagy hibaval rendelkezik.Nem szimpatikus neki a Torrent eggyik fajtaja sem.Akar a Mininovan, akar az Isohunton szeretnek inditani letoltest,abban a pillanatban totalisan lefagyassza az egessz rendszert.Csak eroszakisa tudom kikapcsolni a Laptoppomat. Probaltam az Azureust inditani,de a torrent atvette aletoltest,persze mondanom sem kell a kovetkezmenyet,halozati kabel ki, battery ki, aztan ujrainditas. Ezzel kapcsolatban szereetnek tanacsot, vagy segitseget kerni. Bar a Torrentekkel kapcsolatban eleg sok negativ dolgot hallok es olvasok. Tehat, ha valaki tud segiteni ezt valahogy megoldani, megkoszonnem. Udv mindenkinek Steve.
Totalis fagyas
Úgy tűnik az Ubi ellenáll az illegális letöltéseknek. Saját maga jogtiszta op.rendszer és nyílt forráskódú progikat használ, így ezt mástól is elvárja :)
deluge-t próbáltad már. nekem azzal semmi bajom nem volt. igaz én 99%-ban privát trackert használok. azureus-al kapcsolatban tudom, hogy vannak/voltak gondok a java miatt. a deluge-ból próbáld a legújabb verziót, ne azt ami a tárolóban van. http://deluge-torrent.org/downloads.php
Sziasztok! Nalam Gnome fut, es itt korabban hasznaltam a Ktorrentet. A masodik ilyen jellegu kifagyas utan aztan erosen gyanakodtam ra, es leszedtem. Helyette most Deluget hasznalok, azota van orom es bodottsa :-)
gabenSteve Szia. Koszonom szepen a segitsegedet, igaz meg nem probaltam ki csak felraktam.De ime az ujabb verzio linkje http://feed43.com/8176478754846011.xml remelem van aki hasonlo gondal bajlodik, es olvassa ezt a par sort. Meg egyszer nagyon nszepen koszonom a segitsegeteket. Udv mindenkinek
gabenSteve Nos eleg hamar vissza is jottem. sajnos negativ a tapasztalatom a Delugeval kapcsolatban. Felraktam a Deluge BitTorrent Cilent-et. irany a Mininova, bejeloles,kinyita degule, es total fagyas. Kinyitom az isohunt-ot, bejelolok ,nyit a degule, es totalfagyas itt is. Tehat ez a megoldas nallam nem valt be. Ja igen,az Azures, BitTorrent-et a kovetkeyokeppen dobtam ki a rendszerrol. Rendszer--Adminisztracio--Synaptic- Tehat a telepitett nevsorba nincs egyik sem.Es megis fagyok ,de rendesen.Ezek utan mi a tippetek? Mert en kiakadtam, de rendesen.