Kittus2"Amúgy csak úgy halkan jegyzem meg, hogy ahhoz, hogy neked így működjön a rendszered egy csomó ember munkája ha úgy teszik bütykölése kell(ett). És itt nem feltétlen csak a kódolásról beszélnék első sorban hanem azokról az emberkékről, akik hajlandóak voltak venni a fáradságot, hogy lefordítsák, leteszteljék, előcsomagolják, stb neked a progikat, hogy kijelenthesd, hogy MŰKÖDIK!. Ezen sztem töprengj el egy picikét, ("Mi a francot keres az Ubuntu-ban? Az ilyen bütykölős miért nem hegeszt saját Linux-ot?" okán) és ha sikerült felfogni az értelmét, akkor írj újra."
Na akkor tisztázzunk valamit! Mert nagyon elmentél mese világba.
1; Nagyon sokan vannak, akik ingyen! de ÖNSZÁNTUKBÓL vesznek részt a javításban, fordításban, fejlesztésben. Ez a hobbijuk, szeretik csinálni. Nem azért teszik, hogy nekem itt Fülzsírkenőcén milyen jó lesz, hanem önmaguk miatt. Tehát semmin nincs mit gondolkodnom
2; Nagyon sokan hivatásszerűen űzik ugyan ezt a dolgot, Canonical, Novel-Suse, Red Hat...... Ezek az emberek pénzt kapnak a munkájukért, ez a hivatásuk. Tehát nincs mit gondolkodnom.
De a szemléleted szerint én is adok ilyen tipusú tanácsot! Töprengj már el azon, hogy kiknek köszönheted, hogy felneveltek, megtanítottak írni-olvasni, hogy kenyeret sütöttek, állatokat neveltek, hogy legyen mit enned, ruhákat készítettek, hogy majd egyszer itt rémítgess betévedt ismerkedő olvasókat, hogy bizony a Linux egy olyan félelmetes csodabogár, hogy csak akkor lehet használni ha hegesztgetjük, és ha valaki nem akarja ezt csinálni, akkor nem is neki való.....