Nem tudok belépni a Wikire, a belépésre, az új jelszó küldésére, és a regisztrációra is (csak kipróbáltam, már regisztrálva vagyok) a következő üzenetet kapom:

„Hiba történt a bejelentkezés során Úgy látszik, hogy probléma van a bejelentkezési munkameneteddel; ez a művelet a munkamenet eltérítése miatti óvatosságból megszakadt. Kérjük, hogy nyomd meg a "vissza" gombot, és töltsd le újra az oldalt, ahonnan jöttél, majd próbáld újra.”
Kép. Ubuntu 11.10, Firefox és Chromium alatt is, ebből gondolom, hogy szerveroldali.

Most teszteltem, beengedett gond nélkül. Lehet, hogy volt valami gond a szerverrel. Próbáld meg megint, ha most se megy, akkor nálad van a hiba.

• Udi válaszolt erre.

Tehát a klasszikus módszerrel sikerült: idővel lejön.

Igaz, hogy kitetted a "Megoldva" feliratot, de már megint ki van akadva a bejelentkezés. Úgy látszik a szerver elő-szilvesztert tart. :-) Kelemen Gábor már írt az illetékesnek képügyben, remélhetőleg helyrepofozza a rendszert.

• Udi válaszolt erre.

HtibiKét napja nem volt gond a belépéssel, és a képfeltöltés is működik, visszarakom a megoldva címkét. Köszi a közbenjárást!

Ennyivel később: 10 év