Tisztelt szerkesztőség. Érdeklődnék, milyen Drupal modulok vannak az oldalon. Pl. látom, ott az a Facebook blokk, az milyen modul? Van ugyan lehetőség Facebook-on, amivel lehet egy olyasmi dolgot betenni, de egy ekkora oszlopszélességre nem lehet betenni. Nekem van egy oldalam készülőben, és elég keskeny az oldalsávom, szóval csak egy ehhez hasonlót tudnék oda elképzelni. Válaszukat előre is köszönöm! (remélem, nem túlságosan off-topic vagy spam jellegű a témám)
Az Ubuntu.hu-n használt modulok
Nem modullal van megoldva, simán iframe-ben van berakva az a kód, amit a Facebook generál, csak kézzel át lett írva a szélessége 170 pixelre.
torosKöszönöm a választ. Én azt régebben próbáltam, de teljesen szétesett, ha kézzel átírtam. A cím (ami itt most Magyar Ubuntu Közösség) kilógott a keretből, ezen részek nem voltak láthatóak. a Like-oló személyek arcai sem voltak megfelelően elhelyezve. Egyáltalán nem úgy nézett ki, mint ahogy kellett volna. Azt hittem, ezen az oldal valami külön Drupal modul van ehhez.
Adam815Simán a Like Boxot használja az oldal, iframe-ben beszúrva: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/ Nem tudom, nálad miért eshetett szét, bár zárójelben ugyan valóban az szerepel, hogy a minimum támogatott szélesség az 292 pixel, így elképzelhető, hogy bizonyos esetekben ez a megoldás problémát okozhat.