cypÁcsi! Mondhatnám azt hogy hinni a templomban (persze valójában az életben és dolgokban hinni, nem jó szóval, de; érdemes :) )
Van egy olyan bug, azt hiszem a GnomeBaker-nél (talán éppen ezt említetted, ezzel írtál :) ), hogy nem szabad más programot írás közben megnyitni, mert puffertelítődést eredményes. Én is észrevettem, hogy nagyon sokat "fogyaszt". Hogy' a k3b-nek milyen bugja van, az ... megtalálható a neten, engem csak akkor fog érdekelni, ha nálam jelentkezik. Nálam is volt megállás a GnomeBaker-nél :), de megírta a lemezt, igaz valamelyik régebbi verzió állandóan összecsuklott (ntfs-ről történő beillesztéskor, és ez egy néha sok alkalmazásnál jelentkező gond, Audacious is csinálja néha, ha ntfs ..., de hamarosan nekem sem lesz ntfs partícióm), asszem a Lucid (10.04) valamelyik frissítésekor lett jó. Abbahagyták a fejlesztését :).
Veszel a piacon egy számítógépet garancia nélkül (= a neten letöltesz egy filmet, garancia nélkül), váltig állítod, hogy tökéletes, és engem és a többieket próbálsz erről meggyőzni. Lehetetlen. :)
Ubuntu (Linux) ==>>> dolgok ellenőrzése -> tapasztalás -> tanulás -> tudás (-> tudás átadása).
A firefox meg egyre furcsábban viselkedik, talán van egy átmeneti időszak, amíg végleg megtalálják az új "támogatót" a fejlesztésekhez ... a Google helyett.
Mivel én egyelőre csak most kezdek DVD-ket összeállítgatni, nem tudom tanácsolni, melyik szoftverrel kezd az ajánlottak közül. Én telepíteném az összeset, mindegyikkel újra elkészíteném azt a filmet, mindegyik eredményét egy lemezre írnám és mindegyiket kipróbálnám a barátomnál. Tenném ezt azért, mert rendkívül érdekel a dolog megoldása.
.. és utána okosabbnak fogom érezni magam - mondanád magadban. :Đ