nssrac Rákerestem már itt a fórumon is. Több találat volt, de lehet azóta változtak a vélemények valamelyik jobb lett valamelyik rosszabb. Win7 alatt Utorrentet használtam. Melyik ubuntun a legmegbízhatóbb torrent kliens? qBittorenthez mit szóltok?
fradi81 Kár volt újat nyitni ha már van ilyen, írhattad volna oda is, egyébként qbittorrent szerintem is a legjobb.
mooattyi Szerintem meg nem a qbit a legjobb... Ergó: ahány ember, annyi vélemény. Próbálj ki párat, és használd azt, amelyik neked legjobban tetszik.
Kemiaitesok Csatlakozom az előttem szólokhoz, tényleg van már jó pár ilyen topic. Engem a deluge fogott meg, ezt használom.
Alucard Nálam: Windows: uTorrent OS X: Transmission (a vége felé már ott is uTorrent) Linux: Transmission
szim Igaz, én egy meglehetősen könnyűsúlyú torrentező vagyok (néha egy-egy mese, ha a gyerekek nagyon rágják a fejemet), a qBittorrent-et használom nagy megelégedéssel.
andy2.0 Szerintem meg a beépített Transmission. Csak hogy ennek is legyen egy szavazat :) Az olyan kocatorrentezőknek mint én tökéletes.
Replihot Csak egy tipp: Próbálgasd ki akár mindet. Én Qbittorrent-et használok évek óta és tökéletesen működik. Mindent tud amit a Utorrent tud.
Dr. Anonymous > qBittorenthez mit szóltok? 1 terabyte-nál nagyobb torrent-re azt mondja, hogy hasznavehetetlen. :( ( a Transmission megküzd vele )
Replihot Dr. AnonymousNap mint nap 1 TB-nál nagyobb torrentekkel küzdök... Micsoda hátrány! http://farm6.staticflickr.com/5258/5509611799_82aa328735.jpg
mity89 Dr. AnonymousHány ilyen torrentet szeretnél letölteni? :D Akkorára én is azt mondanám hogy hasznavehetetlen :D
mity89 Dr. AnonymousDe mi az ami ekkora méretű? Bocs az offért, csak nem tudom elkézelni. Esetleg egy több évados sorozat, 1080p minőségben :D
Dr. Anonymous mity89Sorozatnak sorozat, de nem film. :3 Egy játék sorozat zenéinek feldolgozása, ami kb félévente kb 80 gigával gyarapszik.