trt CsabeeÖööö... Én úgy látom, nincs topicgyilkos, ellenben a topic a gyilkos (gyilkos topik). :-) Lapozzunk. :-)
kivikovi trtKöszönöm mindenkinek a TÜRELMÉT és a segitségét:) Sikerült a baj az volt: A DSL kapcsolatot végleg megszüntetni előtte letölteni amit a tp-linktől magyar nyelvü utasitást kaptam.. Majd beállitani a 192.168.0.1-en a segitséggel a dolgokat lehetőleg előtte a szolgáltatótól elkérni a felhasználó nevet és jelszót amit szerződéskor kötöttünk..Mert az is szükséges volt. És woálá, használati utasitás segitségével minden készen áll..:) KÖSZÖNÖM MINDENKINEK:) Ezer hála:)
trt nkboyVagy ahogy a szomszéd topikban sikeresen megtörtént, itt is inkább live cd-vel kellene ellenőrizni a dolgokat. Lehetséges, hogy a kábelek nincsenek jó helyre dugdosva -- a live-cd-vel kiderülhetne.
majtee trt2 napja 20.27-kor már javasoltam... Ennél fapadosabb routert nehéz elképzelni. Nem holmi Cisco VPN csatornákkal, vagy hogyan konfigoljunk két egymás után kötött routert... Router nincs rendszerhez kötve, utánaolvashatsz akár wines fórumon is.