Érdeklődnék hogy hovan tünt el innét a weboldalról az összes 11.04-es verziónak a letöltése? Mert csak 10.04 lts és 11.10-es verziókat látok. 1-2napja még megvolt és le is lehetett tölteni. S erről semmi információt sem találok sehol.
11.04 eltünt a weboldalról, miért???
Gondolom csak az aktuális verziók vannak fennt. De ez nem jelenti azt, h. sehol sincs fennt: http://releases.ubuntu.com/11.04/
Az ubuntu.hu oldalon csak az aktuális LTS kiadás és a legújabb kiadás szokott kint lenni. Most azért volt kint még a 11.04, mert elfelejtettük levenni időben... :) Általában úgy szokott lenni, hogy kb. 1 hónapig még kint szoktuk hagyni az eggyel korábbi verzió linkjeit is, mert sokan szeretnek várni nagyjából annyit, mielőtt telepítenék az új kiadást.
torosÉrtelek és kössz a választ! Viszont ahogy észrevettem nemcsak pár hónapig volt fennt a 11.04 hanem 3/4-ed évig ittvolt a linkje. Húdemennyiszer szedtem le innét. Ez csak személyes vélemény, lehet jobblenne visszatenni mert sokan használnák, köztük énis a 11.04 linkjét ha másnak is felakarnám tenni és ott kellene letölteni mindenféle keresgetés nélkül. Részemről több okból is szeretem ezt a verziót, minthogy ez volt az utolsó ubi ahol sima megszokott gnome felület van, csak ebben a verzióban frissíti magát normálisan 1-2progi. Az uj 11.10 és ez a unity felület. Hát...... Őszintén a kukába kívánom. Nomeg feltettem pár napja a .10-et test képpen és nemtelt bele 20perc máris hibát észlelt. Ennyi elégvolt belőle.
mtbsracPróbáld ki a Lubuntut és a Xubuntut is. Lehet, hogy kellemesen csalódsz... :) ( A Xubuntu 12.04 alfa/béta verzióban már lassan minden benne van, amit hiányoltam a 11.10-ből )
mtbsracAkinek szüksége van rá, megtalálja a neten. Rengeteg tükör van.
szgyurcsakŐszintén nekem ez a 11.04 tökéletes , az általad leírt verziókban meg kicsit más a telepítgetési metódus. ill ahogy néztem a lubuntuban meg nincs is szoft kp. Vagy csak énvagyok béna :D
Dr. SzösziTudom hogy van rengeteg tükör rá de ez a legegyszerübb megoldás lenne sztem. Gondolom sokunk is így gondolná, ha kellene gyorsan egyből a jó kis magyar oldalt lesné meg először ;), és nem kellene guglizgatnia erre-arra.
mtbsracÉn Xubuntut használok, és ott van synaptic is és szoftver központ is.