X-PadavanÉn is mindig dühös lettem, ha egy ember a játékok hiánya miatt értékelte le a Linuxot, de mára be kellett látnom, hogy a felhasználók jelentős része a számítógépet főleg játékra használja. Pénz annyi, mint a tenger (pedig állítólag válság van). Pályafutásom alatt csak azt látom: a játékra szükségük van és nem számítanak a költségek. A "kedves" (szerintem a gyerekeik által félrevezetett, manipulált, becsapott és sok esetben tudatlan/ostoba) szülők pedig, mint a birkák mennek az üzletbe és kicsengetik a nagy lóvét, csakhogy 250 fps-el fusson a COD4 online-ban (ez is személyes tapasztalat). Na, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy engem ez már nem is érdekel, hiszen abból is csak munkám és pénzem lesz :)). A Linux pedig nem volt és nem is lesz mindenkié. Ez nem a nemzet sütije, hanem azon emberek platformja, akik szeretnek tanulni, okosodni, fejlődni egyszóval, akik nem lusták és nyitottak az újra/másra.
A lényeget pedig nagyon jól összefoglaltad:
"A kérdező- döntse el mire kell az amit használni akar, nézzen utána mire alkalmas; akadálj esetén lesz segítség, legtöbb esetben megoldás is."