v1rus LWjuniOrNem BELE, hanem csak HOZZÁ. És ez volt amin fennakadtam, hogy ez nem lehetséges egy 100 dolcsis box-nál, mikor a 45 dolcsis tudja ezt.
a mester v1rusEllenben itt a pénzedért benne kapod az SSD-t, amiről a kubi csak álmodik. Meg esztétikus dobozba szerelik, nem úgy néz ki, mint egy éppen félbehagyott fejlesztés. Kinek mire van igénye. Az úesbé hármat meg hozzálmodtad a kubihoz?
v1rus a mesterIgen ebben igazad van, kinek mi az igénye. Nem, azt te álmodtad, hogy én azt írtam, hogy a Cubieboardban van USB3.0 :) Azt írtam, hogy az Ubibox-ba még egy USB3.0 sincs, ami pótolhatná a SATA-t.
LWjuniOr v1rusMásként jó. Mert nincs benne sata vagy usb3.0, de 4-szer annyi ram van benne, van benne 512GB SSD alapból és van rajta gigabit. Van rajta HDMI és különben is designos(ez utóbbi minden terméknél képes akár sokszorosítani az érte elkért pénzt) Egyszerűen más. Fölösleges is összehasonlítani.
hepaly Megjelent a cubieboard2 http://cubieboard.org/2013/06/19/cubieboard2-is-here/ Nagyon igéretesnek tűnik. update: Dobozolt változat (igaz még csak az 1-es széria): képek ZoneMinder lenne az első project, GPIO használatával.