Ebben már nem Gnome3 lesz? Ha marad a kettő, akkor tuti a váltás... :)

LennyDe, ebben is GNOME 3 lesz mint ahogyan az utána következő jó pár kiadásban is. A GNOME Fallback módját attól még lehet telepíteni.

KendekPontosan, és most már eléggé használható a dolog.

Kiprobaltam, elso ranezesre tenyleg ugy nez ki, mint a regi g2-es felulet, de a gnome3 gyerekbetegsegei tovabbra is megmaradtak benne; pl. a panelek tovabbra sem testreszabhatok, gyorsinditokat, egyeb appleteket nem tudtam felrakni ra.

Ennyivel később: egy hónap

Olyan kérdésem lenne, hogy az asztalok közötti váltás-t ugyan úgy meg lehet oldani? :) vagy az hibás benne, még nem tettem fel, mert csak most tettem fel az Ubuntu 12.04-et, és eddig azért voltam 10.10-en, mert ott szépen meg volt csinálva a Gnome 2, kíváncsi vagyok, hogy itt ilyen lesz, esetleg ha kapok gyors választ, annak örülnék :)

Dr. AnonymousJonehany ppa-s hekkelessel, meg pluginnel mar kicsit jobb lett a helyzet, de valahogy meg mindig nem az igazi... Egyelore ugy erzem, hogy a 10.04-et fogom hasznalni meg egy jo ideig (azt mar szanaszet tweakeltem/moddoltam, ahogy nekem tetszik ;) ). Aztan meg valszeg Xubuntu 12.04, vagy LMDE lesz.

Ennyivel később: 2 év

A Mint 13-at is át lehetne "varázsolni" Gnome2-es felületűre? Mert a Mate és a Cinnamon esetében vannak olyan esetek mikor is megszalad a rendszer, és csak az újraindítás után áll helyre a rendszer.

nemo777Mit jelent az, hogy megszalad? Nekem semmi bajom nincs a Cinnamon-nal.

fradi81Az enyém elszaladt ma, de hál istennek kellemes idő van, úgy hogy utána futottam, és visszahoztam.

• krm válaszolt erre.

nightwalkerErről az jutott eszembe, mikor Turbo Pascal órán Counter Strike-oztunk (mi mást csináltunk volna), de a tanár kiszúrta, hogy sokat jár a kezünk, hátra jött és mi meg nyomtuk az alt+tab-ot, hiába, erre a tanár: "Jól gondoltam. Gyorsabb vagyok mint a vinndóz?" Te meg gyorsabb vagy mint a Linux :D

lev258A megszaladás annyit tesz, hogy irányíthatatlanná válik a rendszer, főleg akkor ha a facebook-on vagyok, és ha commentet próbálok írni, vagy amikor a Gnome Commandert használom.

nemo777Mint 13 mate-t használok, mióta megjelent, egyszer se kellet még újraindítanom "megszaladás" miatt. Nekem a mate egyértelműen jobban működik, mint azelött a gnome2 (bár az se szaladt sehová).

nemo777Kicseréled a linkben a "www"-t "m"-re, frissíted az oldalt és a mobil verziót nézed. Amikor megszalad a rendszer, futtatsz egy "dmesg" parancsot, esetleg kiderül, mi a gond.

nemo777Ellenőrzésképpen: ip a | grep inet6 vagy test -f /proc/net/if_inet6 && echo "Running kernel is IPv6 ready" netán sudo apt-get install dnsutils majd time dig ipv4.google.com A time dig ipv6.google.com AAAA És itt mi van neked (pastebin)? less /etc/sysctl.conf ... tehát a neked megfelelő módon ki lehet kapcsolnod vagy szerkesztened kell az IPv6-ot; - az uwf-re tekintettel: https://wiki.ubuntu.com/IPv6#ufw_and_Routing de ezt minek - átkapcsolni? általában kikapcs. (nincs leírva), https://wiki.ubuntu.com/IPv6 úgyhogy inkább keress rá disztró szerint, itt egy tipp (2011): http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1778105