Sziasztok! Kezdő linuxos vagyok és olyan problémám van hogy felraktam a 11.10-es Kubuntut. Első belépésnél a Moun szoftverközpontot akartam megnyitni, ami hibaüzenettel kifagyott és hibát írt ki. Kis utánaolvasás után találtam rá megoldást, és konzolba ezeket beirtam: sudo add-apt-repository ppa:echidnaman/qapt sudo apt-get update sudo apt-get dist-upgrade újraindítottam és a Moun már legalább el indul, de viszont ha pl kihúzom a netkábelt, vagy a jobb alsó sarokban az órára kattintok, vagy ott valamelyik ikonra akkor ki fagy a tálca. Már újra raktam kb 5ször, de még mindig ugyanott tartok, semmi ötletem sincs hogy mi baja lehet. Egyszer kiírt 1 kis szövegbuborékban a plasma-val kapcsolatosan valami rövid hibaüzenetet, de azt nem tudtam elolvasni, mert már rá kattintani sem tudtam. Eközben persze a már megnyitott programok tökéletesen futnak tovább, azokkal nincs gond. Légyszives segítsetek, mert ez már a 3. nap hogy ezzel szenvedek és fogalmam sincs hogy hova tovább. Előre is köszi! :)
Be fagy a Plasma
Hello Akkor szerintem töröld ki ezt a programot, ha csak a baj van vele és töröld a tárolót amit felvettél. A szoftverközpontot meg ne használd ha nem működik, egyébként már javítva van, a 12.04-ben pl jó.
Szia! Én elsőre felraktam a synapticot terminálból,az jól működött,utána frissítettem (szintén terminálból),utána már jó a Muon is,és a plasma fagyás is megszünt.
Ennyivel később: 10 év
administrator lezárta a témát.