B2manKösz, Debian-on már fenn van, mármint a Squeeze Gnome2-n.
Azt hiszem, /.configure-s telepítésem volt (4.0.9), nem PPA-s (azt most nem találok, csak egy Sevoire-os PPA-t). Vagy fene tudja, lehet készítek belőle .deb csomagot, érdemes?
/.configure telepítés jó lesz vagy tudsz jobbat? (-> kész - megvan; sajnos valami más, szerintem hardvergond van, erre hétvégén, jövő héten tudok időt szakítani)
Más:
A QTWeb Browser (futtatható fájl maga a browser, mint ismered is) "két" mappáját hogyan lehet átírányítani a megfelelő könyvtárba, milyen scripttel? Nincs meg a tanácsadóm ... írtam mailben, hogy valaki említett egy módszert erre. (-> A QtWebCache és a QtWebSetting mappákat kéne a "rendes" helyre irányítani ... miközben a QtWeb fájlt beteszem az usr/bin mappába, szerintem itt jó helyen lesz. Futtatható a fájl, de futtatáskor készíti az említett két mappát, nyilván a /bin-be ne tegye. Az /opt-ba nem szeretném, másrészt nem tudom, hogy jó lenne-e ott. )
Még, más:
Az Indítópultban 2-3 alkalmazásból kettő van, ha jól láttam egy Mate és egy Gnome. Ezeket nem lehet leredukálni egy darabra? Persze a Gconf >>> Dconf "átalakító" tetszik, nem is erről lenne szó ... amúgy ez mi? Nem gondoltam, hogy van ilyen. :)