Kedves Közösség!
Segítségeteket szeretném kérni, mert már minden ötletem kifogyott. Nyilván még nagyon sokat kell tanulnom. A probléma a következő: nemrég még az ubuntu 11.04 volt a gépemen és azon is létezett ez a hiba, de gondoltam, ha a 11.10-re frissítek, akkor megoldódik. Hát nem! Ha a bejelentkezésnél az ubuntu 2d-t választom, minden rendben van, illetve mégsem teljesen, mert a grafikai effektek nem működnek, vagyis pl az ablakok minimalizálásakor az ablakkeret csúnyán láthatóan megy össze, mint a régi ubin, amikor minden effekt ki volt kapcsolva. (Talán láttatok már Ti is ilyet, én főleg az ősi asztali gépemen tapasztaltam ezt a rondaságot :-) )
Igen ám, de ha ubuntu 3d-ben akarok belépni, akkor sem a felső panel nem látható (!!), sem az oldalsó indítópanel (!!!)
Pedig ott vannak, mert ha egérrel odamegyek, akkor pl nyílik le menü.... De így vakon nem lehet kezelni a gépet rendesen.
Az érdekesség pedig ott jelentkezik, hogy ha pendrive-ról használom az ubit, vagy a vendég-munkamenetbe lépek be, akkor minden tökéletesen működik!!!! Csillivilli effektek, panelek a helyükön szépen....
Nem tudok rájönni, mi lehet a baj; miért müxik minden pendriveról és vendégként és a saját felhasználói fiókomban miért nem??
Kérlek Titeket, ha tudtok, segítsetek!