Sziasztok!
Az agyvérzés kerülget! Alig vártam már az új LTS kiadását, erre kiderül, hogy ezzel sem működik a laposom monitorjának háttérvilágítása! A probléma az ubuntu 11.04 kiadásával jött elő, 11.10 és most a 12.04-nél sem működik! Mindegyiket livecd-vel próbáltam volna ki először, mivel nem akartam kockáztatni egy kifogástalanul működő rendszert (ubuntu 10.10MM). Előző két kiadásnál nem fektettem nagy energiát a probléma megoldására, mivel a MM-mel tökéletesen megvoltam 2010. októbere óta. De sajnos ebben a hónapban lejárt az MM támogatottsága és kíváncsi vagyok egy friss rendszerre. Mindezek miatt én még "élőben" nem láttam unityt, dasht, stb. Én még le vagyok ragadva 2010. őszén! Olvastam erről a problémáról itt, másnak is előjött, de náluk egyik verzióról a másikra történő frissítéskor jött elő, tehát nem livecd-vel történő tiszta telepítés esetén. így azokat a beállításokat, amiket akkor ajánlottak, én ki sem tudtam próbálni.
Szóval nem tudom, hogy mi az eget csináljak, de így elemlápával a kezemben biztos nem fogom telepíteni! Ez hihetetlen, hogy 3 kiadás óta folyamatos a probléma! Egyébként acer laposokkal van a gond! Az enyém is az, acer emachines E727.
Mit gondoltok? Várjak még egy kicsit, hátha orvosolják a problémát? De már a 3. kiadás óta ez megy! Vagy nézzek másik disztró után? Próbáltam már opensuset, arch linuxot, nekem az ubuntu jött be. 9.04 óta ubuntuzok!
Szóval most igen dühös vagyok! Alig vártam már a megjelenést, erre ez van!