blacesAnyukám Linux Mint 12-est használ otthon internetezni, megnézni a fészbúkot, iwiwet. Elhiheted, azt sem tudja mi az a terminál. Mégis boldog, és jobban szereti mint az xp-t.
"De én például egy olyan srácra gondolok, aki középsuliban infószakon tanul, vagy egyetemen, és csak annyit tud mondani fúj windows, fúj, gonosz, rossz, pocsék termék."
Ismét hangsúlyoznám, ha megengeded. Nem mondtam a M$ termékekről semmi fentebb említettet. Kérlek olvasd el mégegyszer és meglátod. Én is használok, suliban, és mostmár a laptopon is van. Csak zavar, hogy ennyire a képembe tolják, mikor nekem nincs rá "fizetőképes szükségletem". Szükségletem még lenne, csak a fizetőképes hiányzik.
Mac-et nem sokat használtam, igazából semmit. De azt vettem észre, hogy a felhasználók közül mindenki dícsérte, szinte hibátlannak tartotta. Ugye hibátlan program nincs, ezt feltehetem? Elgondolkoztam azon, hogy vajon a kapitalista rendszer, és a marketing-dömping ilyen jól sikerülhetett, hogy véletlen sem mernek a felhasználók hibát felfedezni benne?
Eladnának nekem egy Unix/BSD/Darvin alapú oprendszert, egy IBM gépre feltelepítve, 600e-ért? Aztán verjem a mellem, hogy nekem volt pénzem ezt megvenni? Aztán persze arra is telepíthetnék egy win7-et mondjuk, mert szükségem lenne rá. Vagy emulálhatnék rá offiszt, ami szintén nem működne. Utána persze buszjegyre se tellene, például nekem. Sajnos manapság, ha valami olcsó, esetleg ingyen van, az már biztos, hogy sz*r is. Belénkverte a nagy "amerikai marketinggépezet".