HtibiDe. Nagyon. Viszont attól tartok, hogy túlzottan lelkes linux usereket muszáj megnyirbálni egy kicsit, mert bennem van félelem, hogy úgy lejáratják a Linuxot más fórumokon, mint tette ezt itt egy kedves barátunk, érdemes beleolvasni, nagyon tanulságos, hogy kezelik a lelkes linux usert heterogén (nem Linuxos) közegben:
http://www.hwsw.hu/hirek/44432/windows-8-upgrade-frissites-pro-enterprise.html#kommentek
Ezzel ő lehet, hogy azt hitte, hogy a Linuxot népszerűsíti, de attól félek, még azokat is elijesztette egy életre, akik esetleg kipróbálták volna. Bár mondják a negatív reklám is reklám.
Azaz, ha már azt mondják egyesek, hogy Linux gondolkodni tanít, akkor én csak arra kérek mindenkit, hogy gondolkodjon. Vegye figyelembe, hogy nem mindenki úgy érez mint ő. Ez az RTL Most - Moonlight dolog igazából lényegtelen. Azt próbáltam megértetni, hogy ilyeneken apróságok, amik nekem nem számítanak, és ugye jó páran büszkén bejelentették, hogy nekik meg végképp nem, ez még nem jelenti azt, hogy senkinek nem lehet fontos és most vonatkoztassunk el ettől RTL - Moonlight dologtól lehetne bármi más apróság is. De ez az apróság, mégiscsak egy érv a Linux ellen, és lehet akár az utolsó csepp is, ami miatt nem fogja a Linuxot választani. Mert nem vagyunk egyformák, és ezt ugye illene tiszteletben tartani. De nekem úgy tűnik itt mindenki csak saját magából tud kiindulni, és onnan nem is lát tovább és büszkén veri a mellét, hogy ez nem számít (neki), csak azt nem veszi észre, hogy ez a vita nem erről és nem róla szólt.