Kittus2 Ahogy kybersas is írta, mini-iso a te barátod. Ott már csak az a kérdés, hogy milyen felületet szeretnél rá tenni. Csak a neked kellő progik lesznek benne és általában fog műxeni.
garfield kybersasKöszi a válaszokat kybersas & Kittus2 ! Azért Lucid, mert 1: elég padló hardverem van 2: gnome párti vagyok, egyáltalán nem tetszik a(z) Unity felület... http://ubuntu.hu/node/17073 Ez nagyon jó forrás, még 1x köszi! gfld
garfield Hú! Ez a Gnome Remix nagyon jó! Annyiban segítsetek, kérlek - ez LIVE rendszer, hogyan tudom TELEPÍTENI winyóra? gfld
garfield garfieldJól gondolom, hogy csináljak erről vmi másik adathordozóra Rendszermentést, majd onnan telepíteni a másik szgépre?
mufy garfieldSzerintem tedd fel a systemback et és csinálj vele live rendszert. sudo add-apt-repository ppa:nemh/systemback sudo apt-get update sudo apt-get install systemback
v1rus obligatCLI-s ubuntu livecd, magadnak kell kb mindent felépítened rá, ha pont ez a cél, szerintem elég jó választás lehet.
v1rus obligatHa jól tudom nem, mert a netinstall az felteszi a teljes rendszert, csak netről húzza a csomagokat. Ez viszont csak egy nagyon alap rendszert tesz fel.