X-PadavanSzia! rendszerbeállítások-hálózati kapcsolatok-mobil szélessávú kapcsolatnál módositani kell az ipv4 beállítást "automatikus" helyett "csak automatikus" ppp-re. Ekkor felajánlja a dns kiszolgálók felsorolását vesszővel elválasztva. Sok sikert !

sziasztok Tudom hogy ez a kérdés már sokszor képernyőre került, mivel én is nagyjából az összes ehhez kapcsolódó cikket, fórumokat és társaikat végig böngésztem, de sehogy sem akarta az igazságot. Nos a probléma van egy ZTE MF637 modem és egy Ubuntu 9.10 és valami igen idegesítő oknál fogva nem igazán érdeklik egymást ennél fogva nem lesz mobil neten a koliban ami viszont engem zavar roppantul. már nem mint Cd-rom látja a kedves gép, hanem mint modem, sőt egyszer még rá is jött hogy jéé ez egy T-Mobilos szar és jéé mobilinternetre való, és csatlakoztam is csak épp net nem volt, de másnapra elfelejtette a drága hogy az a kis fekete-magenta tampon amit az oldalába böktem és most már semmit nem tesz vele és most már arra sem emlékszem hogy mit hogyan csináltam, alapvetően követtem ezen az oldalon lévő leírást de nem sikerült egyszerűen nem Tudom hogy kicsit sokat kérek, de ha lenne valaki olyan rendes és leírná nekem a beállítások lépéseit, annak nagyon örülnék előre is köszi (bocsi a kissé furcsa megfogalmazásokért, de egy csöppet idegesít az eset ^^)

sasshyNézd meg (kovacslan hozzászólása): http://ubuntu.hu/node/12811?page=3 Talán nálad is DNS cím kell, az jó ha beírod.

Ennyivel később: egy hónap

Sziasztok! T-mobilos Mobile Broarband V-m van és 2 hétig rendesen működött,de most bedugom az usb-be és nem csinál semmit(nem hardverhibás). Vmi letiltja ? Program vagy az xp? Az xp-t ujratettem de kb 2 hét után megint ugyanez a probléma... Légyszi segítsetek, nem akarom 2 hetente telepiteni az gépem Köszi

X-PadavanNetworkmanagert? Nem vágom h az mi,de nem telepítettem semmit, T-mobile mobility managerrel tudok a netre kapcsolodni. Nem tom h miért b.szakodik velem ez a szar,de már nagyon unom.

rozsasroloPróbáld ki ezt: http://ubuntu.hu/node/16529 Kiváncsi lennék, hogy csak nálam megy-e tökéletesen. Mert úgy megy.

Ennyivel később: 2 hónap

sziasztok! Egy T-mobilos ZTE MF 626-os usb modemet használok ubuntu 9.10 alatt. A NET működik rendesen. A probléma az hogy a win-ben beállított hsdpa/umts sávról, ha elinditom az ubuntuban, a modem egy idő után automatikusan átáll EDGE üzemmódra (gondolom a nagyobb térerő miatt) ami jóval lassabb mint a hsdpa/umts. Az volna a kérdésem, hogy lehetne fixen hsdpa/umts üzemmódra állítani? A guglin már végignéztem de sajnos nem találtam megoldást. Előre is köszönöm a segítséget.

Ennyivel később: 12 év