Szevasztok! Egy játék amit felraktam folyamatosan hiányolja a glibc_2.0-t, ezért nem indul. Kisvártatva én is elkezdtem hiányolni a glibc-t, mert eccerűen nem találom. Nekiestem a Synaptic-nak is, meg volt már apt-get minden oldalról, de nem és nem. Ez valami .deb csomag? Mert ezen a portálon azt állítják, hogy gyári tartozéka a 7.04-nek. "Megkérdezném a közönséget!" Tudna valaki segíteni? Mindenkinek THX! (Még azoknak is akik együttérzően gondolnak rám :-))

Egyszerűbb dolgunk lenne, ha tudnánk: mi ez a játék, milyen telepítéssel került a gépre. Amúgy a glib Ubuntun ilyen csomagként fut: libglib2.0

• gomy válaszolt erre.

Telepítéskor nem hiányolta? apt-get és Synaptic is kellett hogy hiányolja, hiszen ha fontos neki a glibc, akkor biztosan felajánlotta hogy azt is telepíti, mint szükséges könyvtárat.

• gomy válaszolt erre.

berciXcoreEz a Simcity3000_linux. Marha kíváncsi lettem, hogy mit mutat 1 ilyen játék Ubi alatt :-) ISO-ban jön, és a Gmount-iso-val tettem elérhetővé. Van benne 1 setup.sh ami nem kérdezett, csak mindent intézett (legalább is így emléxem). Köszi, rákeresek így a csomagra.

UlyssesSemmit nem hiányolt telepítésnél, csak a futtatáskor. Ikont nem tett az asztalra, ezért terminal-ból futtattam. Ott írta a hibaüzenetet.

gomyKülönösebben nem kell rákeresni, mivel tényleg alapban benne van a rendszerben. Nagyjából működésképtelen is lenne nélküle. ;) Ha a játék hiányolja, akkor meg kell tudni, hogy milyen formában keresi egyáltalán a rendszerben.

Ennyivel később: 14 év