ha törlöm akkor a kukába kerül az összes könyvtár és file hogy oldhatnám meg?

n.m.i CSak ötlet : nézd meg a ~/.config/user-dirs.dirs fájlban ez a bejegyzés rendben van e : XDG_DESKTOP_DIR="$HOME/Munkaasztal"

Hogy érted hogy a képernyőre került? Megnyitotta vagy a tartalma került oda és a másolata vagy a fájlok kikerültek a home könyvtárból?

terminalba: # gconf-editor és ott: apps>nautilus>preferences ott megtalálod a "enable delete" kapcsolót ottvan valami olyasmi hogy "my home is desktop" azt kikapcs valami ilyesmi... nemtom pontosan mert nem az ubis gépnél vagyok

Ezt a problémát sajna anno én is végig játszottam! felsorolt megoldások nálam nem segítettek, lévén még "be pipálva" sem volt semmi:) Viszont több nap szenvedés után megoldódott nálam. Többek segítségével az oldalról:) Tehát: Újraindítás után bezárod, sőt mindent ami egyébként sem kell hogy fusson. Én pl ilyenkor kilövöm a szűgségtelen összes induló cuccost is! majd munkamenetek-1 pipa-1 kattintás a jelenleg futó alkalmazások megjegyzése-és ennyi. Nálam ez így müködött, bevált. Bár azóta sem jöttem rá mitől indult egyik pillanatról a másikra a home mappám:(

suicideSzerintem neki az a baja, hogy a home mappa tartalma került az asztalra és nem megnyílik a home mappája induláskor. Szerintem... Üdv! __________ Please Vote at brainstorm.ubuntu.com Possibility to create, rename and delete volume labels Align icons horizontally

Ennyivel később: 14 év