sipiattiÉn is felraktam a Maya xfce-t. Semmi bajom nem volt vele. Csak nagyjából az, amit te is írtál. Én pl a crunchbangnál és más openboxos vagy lxde-s rendszereknél is nagyon utáltam, amikor telerakták xfce-s cuccal, plusz még egyre több gnome-os. Ugyanezt érzem érvényesnek az xfce verziókra is. A fenének kell mindent keverni ?!
Így tegnap elkezdtem, pont azon gondolkodni, hogy xubi inkább. Mert a Maya xfce 5 év, de a xubi is ad 3-at. Nekem meg most kell egy cucc, amivel nem kell vacakolnom néhány évig. Plusz a barátnőm gépére ugyanaz. Aztán mellette magamnak, ha lesz kedvem, tákolok valamit. De az hobbi, mazochizmus, és jövő. :)
Csak tényleg kecsegtető volt, hogy a maya-k megkapják minden DE-vel az 5évet. Na nem baj, a 3 is valami. Csak a lubi 1.5 év, az karcsú. Úgyhogy elegem lett a tákolt holmikból, legyen egy alap, jó, aztán ha kevés még kell rá, majd felteszem én. Plusz több mint 2 évet akarok hozzá. Sajna a debi stable már lassan kifut. A wheezy meg még nem tökéletes, és utána is csak kb 2 év lesz talán. Húzom is le a xubi-t, aztán penre, és fel. :)