404 gyarakilaszloAzt nem, most éppen találtam valamit, de nem találom a firefox profilját, hol a rákba van ez eldugva? Tizenegynehány év után nem akar ráállni az agyam erre az ubuntura. Bár legalább lesz mostanában mit kolbászolnom ezze a progival...
lev258 404Azt nem állítottam, hogy az Ubuntun a Firefox-ba tudod importálni az általad említett program mentését. De mivel már meg tudod nyitni, ki tudod másolni belőle a lényeges dolgokat.
gyarakilaszlo lev258Én többször másoltam már át Windowsról Firefox profilt. Simán kezeli, kivéve azokat a kiegészítőket tiltja le, amik kizárólag Windowsra lettek írva.
lev258 gyarakilaszloA profil még talán rendben lenne, de ez a program lehet, hogy olyan formában menti, amit csak ő tud olvasni.
404 Hát ez nem jött be, se a progi (mozackup) nem működik rendesen, se a fox profilját nem találom, hogy ott talán beszerkezthetném a mentett backupot. Azért köszi a segítséget
hallgat Legegyszerűbb módszer talán regelni egy firefox sync felhasznáálót, egy wines gépen importálni a könyvjelzőket, aztán szinkronizálni az ubuntus firefoxszal.