Üdv mindenkinek!
Kicsit' megutáltam a Windows, mert akármit is szeretnék csinálni a gépen két-három nap után elviselhetetlenné válik a rendszer gyorsasága, akarom mondani lassúsága. Csak egy 3DsMax, egy PScs3, FlashPro8 és egy DVmx2004 van feltelepítve. Ezek küzül persze nem mindet használom egyszerre, de az már sok, hogy ha meg van nyitva a Firefox két lappal és a photoshopban egy designal foglalkozok, mellette importálom át flashbe, belassul akár 3-4 percre is, pedig csak ablak közt váltottam. A durva az, hogy már nem is merek felmenni netre, mert volt olyan, hogy egy héten minden második nap már újra kellett telepítenem a rendzsert a sok bekapott vrus miatt.
ELÉG VOLT! Így hát letöltöttem erről a site-ról az Ubuntut, de nem sikerült telepíteni. Elolvastam, hogy miként kellen, de a BOOT-olást is beállítottam ,s még sem telepít, vagy indít CD-ről. Nem vagyok egy IT-s szakember, csak egy egyszerű designer, aki használni szeretné a Laptopját, de nem mindennapos rendszer telepítéssel. Kérek valakit segítsen miért nem tudom telepíteni az UBUNTU-t.
Megjegyezném, az Xp-t megtartanám, mert Lan-partykra eljárogatok, és nekem kellemes időtöltés ez, s a kedvenc játékaim, mind Windowsosak.
Előre is köszönök mindent!
Gép adatai (ha segítenek):
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3515 notebook
15,4" WXGA
Celeron M 450 2,0GHz
1GB DDRII 667MHz
80GB HDD
Chipset VIA VN800
Gemtek W-LAN
Intel extreme graphic VGA 256MB
BIOS: Phoenix BIOS
és Linux Knoppix jött hozzá, de nem nagyon szeretém azt használni.