vitemerius togaKöszi a tippeket! Az autoremove sajnos csak egyetlen kis csomagot szedett le. Most nézegetem az előzményeket, remélem, nem szedek le valami létfontosságú fájlt is egyben.
vitemerius rapfenKöszi! Megnéztem ezt is, elkezdtem kézzel leszedegetni a csomagokat. Szerencsére emlékszem, hogy mikor telepítettem. :)
Kittus2 Én megnézném a függőségeit (apt-cache depends csomag_neve) és ezzel felvértezve nézném át a logot.
vitemerius Kittus2Az a baj, hogy már korábban eltávolítottam a problémát okozó programot. A Synaptic meg nem jelölt meg függőségeket, amiket el kellene távolítani, csak egy csomagot törölt.
rapfen @tyus( Nekem úgy rémlik, hogy az aptitude a 10.10 óta nem része az Ubuntu alaptelepítésnek. Előbb fel kell telepíteni. )
vitemerius togaMegvan, köszi! :) Mondjuk én barbár módon azt csináltam, hogy elkezdtem minden csomagot eltávolítani, amit a Sentinellával egy időben tett fel.
toga vitemeriusNincs mit :) Én is jártam már így, de az a legjobb, amikor a függőségeknek is vannak függőségei ;)