cefre00 hallgatAz emberi hülyeségnek tényleg nincs határa. Kíváncsi lennék 1-2 olyan antiszociális tömeggyilkosra, akik ezt használják! :D
Visnyei Gábor cefre00Jó de melyiket? Egyébként annyiból szimpatikus ez a sátáni sz4r, hogy 2.x es gnome val van tálalva, onnan meg kb egy sudo apt-get a real time kernelig vezető út.
cefre00 Visnyei GáborIlyen szempontból nézve igazad van, ezzel nem tudok vitatkozni. :) Csak ez a sátánozás dolog nekem sosem jött be nagyon, ennyi...:)
gyarakilaszlo peterhUbuntu CE első kiadás: 2006-09-04 Muslim Edition (Sabily) első kiadás: 2007-10-12 Véleményem szerint ezek a remixek nem a versengésről szólnak.
Dr. Anonymous gyarakilaszlo>Véleményem szerint ezek a remixek nem a versengésről szólnak. Ezek a remixek valóban nem, de a vallások igen.
Kimarite gyarakilaszloRövid kérdés: lehetséges, hogy az említett keresztény alkalmazások elérhetőek a 10.04-re is vagy tervbe van véve? Rövidebb megkérdezni, mint ... :) másrészt nem folytam bele, mert a 12.04-et csak Unity nélkül bírja a gépem.
gyarakilaszlo KimariteIgen. A leírásban linkelt programokra rákeresel az Ubuntu szoftverközpontban, akkor pár kattintással telepítheted is.
Kimarite gyarakilaszloKöszi! Erre gondoltam én is csak nem voltam biztos benne, de majd ha fenn lesz az Ubuntu Studio 10.04 akkor megnézem. A lelkeket pedig meg kell menteni tényleg. :)
gyarakilaszlo Dr. AnonymousValóban van egy fajta verseny a lelkek megmentéséért, hiszen az idő fogy. ;) A többibe szerintem ne menjünk bele, mert nem ezért hoztam létre ezt a bejegyzést.
bobi64 togaKét-három alkalommal gyógyultam (orvos nélkül) hosszabb betegségből, de ezt nem taglalnám itt bővebben, mert esetleg félreérti valaki. Privátban bárkinek...
cefre00 napköziAz ilyen kétkedés bántó lehet. Szerintem ezt nem kellene. A véleményedet elmondhatod, ezért van fórum, de a cinizmust az ne...