GOndob bajom, ami után egy ideje keresgélek de megoldásra nem jutottam. Jelenleg ubi 7.04et használok. GOndoltam kiprobáloma ubi-kubi.7.10et és az ubi 8.04 Beta-át. NA szoval a 7.10k annyi h nem tudom telepiteni egyáltalán. Cdk jók, innen szedtem le desktop és alter verziokba. Desktop betöltötik és megfagy. Alter feltelepül, elindul és megfagy. 8.04 felmegy, 5-10 perc megáll az egész. Cd jók, Ram jó. ÉN a gépre tipellek de már fogalmam sincs hogy mi lehet a hiba. 704 tökéletesen megy. Gépezet: AMD64 2800+, 1gb(2*510) Kingston, ATI 9600 256, MSI K8N NEO PLatinum S754, Nforce3 alaplap. Akinem vmi ötlete van annak előre is köszönöm!
7.04én frissebb nem megy
Esetleg nézz új bios után...
Szervusz, nekem is pontosan ez a problémám, szintén AMD 2800+ processzorom van, az alaplap pedig egy Gigabyte K8NE, igaz nforce 4-es, máris nézek egy BIOS frissítést...
Próbáltad frissíteni a rendszeredet? szerk: Nem CD-ről telepítve, hanem frissítéskezelőn keresztül.
8.04 beta alternativ, feltoltam. Most megy szépen rendesen. Még egy két progit feldobok és kiderül hogy mi a helyzet. Eddig nem fagyott be . :S
Esetleg ajánlom a KIWI 8.03-at. Ubuntu alapon, sőt ugyan az, de kevesebb nyelvi támogatással és beépített Java, Ms betükészlet stb. Egyébként nem tudom miért, de gyorsabbnak és stabilabbnak is tűnik.
Ennyivel később: 14 év
administrator lezárta a témát.