Szerintem,az hogy ,,... miért kell egy új rendszer a gépemen...'', nem kell! Ki mondta neked, hogy kell? Arra, hogy ,,....miért csak 5 évig támogatott...'' , ha ez neked nem tetszik, csinálj te hozzá támogatást és amég ők ingyen adják neked a fejlesztéseket, addig szerintem ilyen kérdéseid ne legyenek! Lázongani könnyű, tegyél te valamit!
A fürdőszábos példádhoz, alap emberi tulajdonság, hogy jobbat akar és az, hogy 15 percet van ott, az teljesen mindegy, de van annyi ,,terményfeleslege'' hogy erre költse és ettől boldog, miért ne tehetné? Ennyi erővel akár elég lenne ha a munkahelyünkön laknánk valami olyan helyen, ami pont kielégíti a szükségleteinket, nem fűtenél nagyobb házat lakást, egy csomó felesleges energia. Szerintem ha neked nem tetszik a fejlődés, akkor ne fejlődj, és ne ,,utánozz'' másokat és az, hogy elcsesszük a világot, erre adjál már valami bizonyítást légyszíves és ezenfelül mondj olyat, amivel nem csesszük el, mit kellene tenni? :-)
Végigolvastam a hozzászólásokat, azthiszem te írtad azt, ha nem előre is elnézést, hogy környezetkímélő autó, miközben aszfaltal borítjuk le a természetet??? Meg bogarakat-rovarokat-vadállatokat-madarakat ölünk meg az autóval és az aszfaltal elvesszük lakhelyüket, ez lehet valaha is környezetkímélő?
Én azt mondom neked X-Padavan, hogy váltsd meg a világ egy részét és mutass példát, hogyan lehet olyan oprendszert csinálni aminek csak egy kiadása van például, hogyan lehet úgy élni, hogy ne cseszd el (persze ez relatív, valakinek majd az lesz az elcseszés amit te fogsz csinálni) a világot. Szóval mostmár felismerted mi nem tetszik, példamutatásra cselekvésre fel!