Sziasztok! Abban kérem a segítségeteket, hogy van egy SigmaTel STIr4200 IRDA Bridge típusú usb-s infra portom, és sehogyan sem tudom beüzemelni, ...vagyis telepítve van az irda-utils, a gép is látja, ...de szeretnék képeket küldeni a telefonról, de olyankor nem csinál semmit!... Nem tudná valaki részletesen leírni, hogy mit kell tennem, hogy a képeket áttudjam küldeni infrán???? Egyáltalán létezik olyan program amivel grafikus felületen tudom irányítani a képek küldését, mint a Windowsban?...Vagy csak karakteres üzemmódban lehetséges??...Legyetek kedvesek segítsetek!...:( ...köszönöm!...
SigmaTel STIr4200 gondok
Szia, nyiss egy Terminált és ezt a 3 parancsot egymás után futtasd le:
sudo apt-get install irda-utils libopenobex1 openobex-apps obexftp
sudo irattach irda0 -s
irobex_palm3
Az irobex_palm3
elindítása után próbáld küldeni a fájlokat a telefonról.
Elvileg van valami grafikus felület is, de azt nem próbáltam.Ennyivel később: 4 nap
Attila...köszönöm szépen, ...működik szépen, bár féltem az elején, mert rögtön azt írta ki mikor küldtem a képet, hogy "Unknown event!", .....de a kép szépen megérkezett a gépre... ...kár, hogy csak karakteresen megy, de megy!... :) ...azért ha megjelenik grafikus felületű progi, azt is szívesen fogadom...
Ennyivel később: egy év
Nekem is van egy ilyen infrám Jauntyra hogy tudom feltenni? Próbáltam hogy itt le van írva de nem jó, kiírta hogy a telepítés nem sikerült
Ennyivel később: 13 év
administrator lezárta a témát.