Lehet, hogy ez nem 100%-osan vág ide, de egy kis segítségre lenne szükségem. Áttértem teljesen Ubuntu-ra és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne a Windowsban használt Firefoxomból kimenteni a tárolt felhasználóneveket és jelszavakat és átrakni az Ubuntuban használt Firefox-omba? De annyival nehezebb így a sztori, hogy a Vista "megsértődött" és nem hajlandó elindulni.... Ha valahogy így is meg lehetne oldani, az jó lenne....
Firefox
A Vistás Firefox profilmappájából kell átmásolni az Ubuntus Firefox profilmappájába a következő két fájlt: key3.db és signons2.txt. A profilmappa helye De annyival nehezebb így a sztori, hogy a Vista "megsértődött" és nem hajlandó elindulni.... Ubuntu alól is tudod olvasni az NTFS partíciókat.
én az egész mappát átmásoltam /home/userem mappába majd onnan az eredeti .mozilla (rejtett) mappát töröltem a win-es Mozillát pedig átneveztem .mozilla mappára és a benne található mappát(kat) is kis kezdőbetűre írtam át, mert ubuntun azzal van. rejtett mappák megjelenítése: Ctrl+H majd ha indítod a FF-ot akkor leellenőriz minden kiegészítöt, stb. nekem így hibátlenul működött. remélem érthető a "leírásom". :)
gabenKöszönöm a segítségeket!
Ennyivel később: 14 év
administrator lezárta a témát.