bobi64Hoppa, bocs, de ezt annak idejen nem vettem eszre, ezert nem valaszoltam. Bar igy kesobb a valaszom valamivel tobb tapasztalatot takar, bar meg a nullahoz kozilinek tartom, hisz csupan nehany honapos Mac-es let ovezi.
Szoval, koszonom a gratulat meg a jokivansagot.
Tovabba Mac :
Jo, gyors, stabil. Pl nekem jol jott a nagyon nagyon tavoli es kis sebessegu internet kapcsolat eseten a Facetime alkalmazas. Sokkal jobban hasznalhato mint a skype, oovoo stb. Eddig viccesen keves frissites jott le. Nem vagyok hozzaszokva ilyen keveshez :) . Nem volt meg fagyasom sem. Mindent szepen felismer, kezel amit kell. Pl a full hd tv-m nagyon jol oesszejon vele. A hasznalata egyszeru. Leginkabb azonban a linux eseteben megszokott problemak hianyoznak, amikor takolnom kellet mert valami nem ment jol. Itt minden erthetoen megy hiszen ra van szabva. Nem kell liszenszszel sem vacakolniuk, mint a linuxosoknak. Szoval, hasznalhato, stabil, gyors.
De hogy azoknak is oromet okozzak akik esetleg nem szeretik a Mac-et, egy valami hianyzik : a testreszabhatosag. Piszokul nem sok dolgot lehet alakitani, es nem csupan a kinezetre nezve, hanem lehelyezkedes, a kezeles modja, netan ilyen olyan kezelo feluletek. Mit hova akarok tenni. Stb. Piszokul nem keplekeny cucc amit adnak a kezembe. Olyan amilyen, igy kell elfogadni, vagy sem. Egy ket otlet tetszik benne, de van ami nem. Es azzal nem tudok semmit sem tenni. Ez jo volt a linuxban, hogy olyan cuccok raktam amilyen kellett akkor epp, es olyanna alakitottam amilyen nekem jo volt. Mazochista modon kisse hianyzik a buheralas, de emlekszem, arra is :) amikor meg pont annak szuksegesseget utaltam, de nagyon. Szoval, jo de nem elegge alaikthato, en csak ezt hianyolom benne, semmi tobbet jelenleg. De cserebe tenyleg nem idegesit semmivel. Bocs, ha osszevissza irtam valamit, csak kisse faradt vagyok agyilag.
szerk.: ha valamikor kesobb megis megunnam, vagy nem jonne be, akkor allitolag lehet ra linuxot nyomni, de ilyen baromsagot nem csinalok. Akkor inkabb veszek egy ugyanilyen parameterekkel rendelkezo desktop pc-t es arra nyomom ra a linuxot. Ez csak elvi fejtegetes a teljesseg kedveert. Csupan eszembe jutott hogy olvasgattam ilyesmirol kivancsisagbol, mert nekem megvan a hulye szokasom, hogy neha elore gondolok minden eshetosegre. :) Semmi sem biztos :)