Csak szeretnék szólni, hogy a(z) lubuntu 10.04.1 -es letöltésénél azt írja ki "not found" (nem létezik) se 32 bit, 64 bit, torrent, main, alternatív. Bárki javítja a hibát elnézést szeretnék kérni hogy pont most pont ez kell nekem. szerk.: 12.04.1

Csak kérdezni szeretném, kinek szól a jelzésed?

napköziBárkinek aki meg tudja oldani. Mivel nem tudom pontosan kinekk kell szólni és hogyan.

Mivel úgy tűnik, hogy a linkelt fájl nem elérhető, és csak a sima 11.10-es és 12.04-es kiadás telepítői tölthetőek le. De 10.04.1-es linkelést nem is látok innen.

EgonciA lubuntu csak 18 hónap támogatást nyújt. Gondolom ez az oka.

KendekAkkor talán kérdezzük meg, honnan akar letölteni, és mit. Jó? Megkérdezzük?

napköziMondjuk gondolom, hogy a 12.04.1-re gondolt, mint ahogyan először én is azt néztem. Az viszont tényleg hibás letöltési címre mutat, mert nem létezik ott, csak 12.04-es kiadás.

napköziÉn azt gyanítom, hogy nem utólagos törlésről van szó, hanem eredetileg is rossz címekre mutattak a linkek, vagyis ellenőrizni már elfelejtették őket.

napköziLehet, bár ha én ilyet írnék, akkor iktatnék be valamiféle ellenőrzést is hozzá. Nem létező címeket hogyan lehet így automatikusan linkelni?

Köszönjük a bejelentést. Javítottam a hibát.

PhaceAkkor még ehhez: a "további verziók" keretben nem szerepel a Lubuntu szó, míg odakattintva a feljövő "További Ubuntu-változatok letöltése" lapon már szerepel.