Sziasztok! A gimnaziumunkban kotelezo szerezetszolgalat van, aminek a lenyege, hogy mindenkinek egy intezmenyt kell rendszersen latogatnia es valamilyen karitativ munkat vegeznie. Eddig en egy idosoknek szervezett informatika oktatasban vettem reszt. Ez megszunt, ezert uj helyre kell mennem. Nem ismertek valamilyen intezmenyt, ahol el kell a segito kez? Még kb. 30 szor 45 percrol van szo. Koszonom!

Ismerek egy gyerekekkel foglalkozó alapítványt, mindig kell a segítő kéz náluk. Ha gondolod megkérdezem a címet. ( :-D )

Én lehet, hogy ismerek, de azt el nem hiszem, hogy kicsiny országunk bármely szeglete jó neked. Vagy a pénz és az utazási idő tényleg nem számít?

hlaciTörténetesen nem rájuk, hanem a Szent Rita alapítványra. A Hans Lindernél nem lehet így besegíteni (nem tudok róla).

KendekTényleg. :-) Budapest V. kerülete környékén. Esetleg Budaörs. :-)

Besétálsz az önkormányzathoz és adnak tippeket./hidd el van hova menni./

Mi az ami Pesten sok van? Hajléktalan, a szállón biztos van felvétel :)

femarkNekem van egy ismerősöm, aki nyugdíjasházban lakik ... és nincs ott állandóan a rendszergazda, ez már kiderült (Ubuntu-t használnak). Rákérdezek nála, hátha érdekelné őket a dolog.

Kötelező <-> Szeretetszolgálat Csak én érzek elvi ütközést a dologban? :)

T_chrisSzakmai gyakorlat :). ... életre nevelés, stb.. Megtanulsz valamit, azt alkalmazni kell. Nekem is ki kellett állni a többiek elé, mikor tanultam valamifélét (jól sikerült mert előtte "élesben" gyakoroltam).

KimariteOk, csak a névválasztás nem az igazi hozzá. Tudom, hogy egyes tanulmányokhoz ez szükséges.

T_chrisPár év múlva csak szeretetszolgalat vegzese után adnak érettségit.

T_chrisEgyszerű Cselekedj jót.(pl:nyugdíjas nénit nem lökünk meg a jégen,csak azért hogy gyorsabban menjen.)