peterh eveliOk! Följebb görgettem és most már én is látom. :) Kár hogy már nem tudom módosítani. Sz.: Na és milyen a sportos informatikus? :)
peterh rapfenIgen! És plusz netten ír a neten. (És a hozzászólásban a helyesírás ellenőrző simán megjelölte a neten szót hibásnak. :( )
rapfen peterhÍrd be a Válasz mezőbe a net szót (így egy t-vel), aztán jobb klikk a szóra, és "Hozzáadás a szótárhoz". Ezek után majd nem jelöli meg. Nincs még benne az adatbázisában.
DcNdrew peterhMivel a „net” az internet rövidítése, és ha jól tudom, nincs ilyen önálló szavunk, szemben pl. az angolokkal. :)
aka fodorgyuri666+1 Kiegészítés: a Windows működését tanulmányozták, de nem fejtettek vissza egy huncut kódsort sem.
fodorgyuri666 majteeA DOS programok futtatásához külön arra a célra patchelt wine kell. Próbáld ki a PlayonLinux nevű programot, azon belül felrakhatsz egy csomó féle wineot.
majtee akaDosbox-dosemu hibátlanul futattja, wine nem kezeli a dos programjaimat. Nem gond, csak arra kell ügyelnem, hogy a win exe-t alapból wine-vel indítja a Krusader, a dos programok exe-re nem kliekkelek rá, hanem kiválasztom a futtatás Xdosemu-t.