Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, amit akárhogyan keresek nem találok az interneten. Szóval a segítségeteket szeretném kérni. Felraktam a Gwibbert az Ubuntu 12.04 rendszeremre. Minden tökéletesen működött. Aztán egyik nap kérte, hogy jelentkezzek be újra. De elutasította a bejelentkezési kérelmem. Gondoltam, hogy újra felrakom, hátha az segít megoldani a problémát. Leszedtem a beállítás fájljaival együtt. És mikor újra felraktam, na itt jön a csavar. Szóval felrakása közben valami hibát írt ki a tárolóval kapcsolatosan. Ekkor jelentkezett a hiba. Nem tudtam bejelentkezni többet a Facebook fiókomba. Aztán napokkal később kijött az újabb frissítés ami megoldotta, hogy bejelentkezzek. De amint megnyitottam az alkalmazásgyűjtőben. Ott a kis borítékban ha lenyitottam kétszer volt benne a közösségi üzenetek. És a Gwibber az óta sem mutat semmit. Semmi sem látszik az ablakban. Amit én kiírok a Facebookra még az sem. Ugyanakkor megjelenik a webes felületen a posztom. Nem tudom mi lehet a gond. Lehet, hogy maradt a beállításfájlokból egy kevéske és ez zavarhat be a Gwibber-nek? Kérlek benneteket segítsetek!
Gwibber hibásan működik
Ennyivel később: 9 év
administrator lezárta a témát.