Hali!, ma telepítettem a Firefox frissítéseit és azóta használhatatlan a tűzróka miatt az egész rendszer. Amikor elindítom a böngészőt pár másodperc után megáll a gép, mintha minden erőforrását a Firefox futtatására használná. Küldenék én hibajelentést, de amint elindítom a foxot megáll az "élet". Más is tapasztalta a jelenséget? 12.10_x64 fut. (Szüleim is tapasztalták egy másik gépen, azon Mint 14_x86 rohangál.) Újraindításkor a lemezellenőrzésnél a /tmp -et nem tudta csatolni, és egy újabb újraindítás során a fájlrendszerek ellenőrzésébe is bele tört a bicskája. Tippek?
Firefox frissítés hibás?
Szívatós Qu...Antal eltávolítása és Precise preciz telepítése után, kernelcsere (a 3.5.0-22, már bent van a tárolóba) v., u.a. Kubuval, plusz a szülőknek, Nadia helyet, Maya, szintén kernel cserével. plusz 64bit helyet 32, mert azzal működik is. Tapasztalat!
peterhKöszi a tippet:) Azt hiszem váltok a Chrome-ra mert így jónak tűnik :)
Nekem is volt ilyen, a Firefox 18 hozta magával, de nem sokkal azután (talán tegnap) frissítette magát Firefox 18.0.1-re, és azzal meg is javult.
"Lyukja mélyén él a róka feje bőrén rőt paróka." Komolyra fordítva a szót: Én nem tapasztaltam ezt a jelenséget a firefox-al kapcsolatban, pedig csak azt használom! szerk: Ubuntu 10.04.4 Lts és a most mellé telepített Kubuntu 12.04.1 Lts-en sem! Üdv...
Csatoláshoz, lemezellenőrzéshez a frissítésnek semmi köze. Maradt-e elég szabad hely a home partíción vagy úgy összességében, ha nincs külön home?
Kimariteszabad hely: ext4 fájlrendszer: 169,87 GB. (Gparted)
UbuntumutuElső tipp: beállításaival együtt töröld a Fox-ot és úgy nézz rá a lemezellenőrzésre, temp mappa csatolására. Vagyis első körben ideiglenesen átnevezheted a felhasználói könyvtáradban lévő .mozilla könyvtárat, majd így indítsd a böngészőt újra el.
UbuntumutuNem tudom miféle kiegészítők vannak telepítve a firefox-hoz nálad (ha vannak egyáltalán) de ha vannak, akkor tiltsd le mindet és próbáld úgy indítani. Ez is csak egy tipp, de hátha! "/firefox/súgó/újraindítás letiltott kiegészítőkkel/" vagy kézzel egyesével is letilthatod. Lehet, hogy valamelyik bekavar! Hazapofázik,bogaras vagy mit tudom én, egy próbát megér. Aztán ha úgy jó, akkor kezd el egyesével a kiegészítőket újra engedélyezni. Így... hamar kibújik a szög a zsákból (ha ez a gond)!Top vagy htop mond valami érdekeset? Esetleg mielőtt a rókát elindítod megnézhetnéd azt is, nem fogyaszt-e valami feltűnően sokat, mert ha igen és közben még ráküldöd a rókát is (ami elég szépen eszik) akkor lehet, hogy betelik a pohár:) Vagy nézegesd át még szerintem a log-okat, naplómegjelenítő stb... Több tippem egyenlőre nincs! Üdv....
UbuntumutuA Vanillára?