Szia!
Nekem az i5-ös vesrzió van ( K55VD ) , ebben is 600-as sorozatú NVidia duruzsol ( 610M ).
Ugye ebben UEFI bios van, nem lesz vele gondod, azt hiszem a Samsung nyúlt most bele valamibe.Dual boot is megy ahogyan kell stb stb. Ami kritikus lehet az az optimus, sajnos a gyári nvidia driverben még nincsen megoldva, illetve nézz utána hogy CUDA-s e a kártya - valószínűleg az lesz, a 610M CUDA-s. A hűtés valóban jó, egyáltalán nem zavaró ölben használva sem bár nem tudom az i7 mennyivel melegebb. Memóriát, vinyót cserélni nagyon könnyű, két csavar és mehet a művelet, de youtube is tele van tutoriallal :D Ha akijelző felbontása megfelel azzal sem lesz gondod. Ubuntu pöccre felismer mindent, wifit, touchpadot, memkártya olvasót stb, egyedül külső monitort nem dugtam még rá, de ha érdekel megnézem neked szívesen.
Pár dolog van ami nagyon nem tetszett, ugye a gépet úgy hírdetik hogy alumínium és húde tuti, na csak a csuklótámasz alu és a kijelzőnél bizony kicsit elválik a műanyag, szerintem ezt lehetett volna pontosabban is illeszteni. Nem zavaró de ilyen árazású ketyerénél ez elvárható lenne azt hiszem. valamint a hangszóró alul kapott helyet, ezt nem is részletezném.. asztalon oké a dolog de ha nem sík felületen használod akkor minősíthetetlen a hangja, persze ez szubjektív nagyon!
Minezek ellenére több mint fél éve elégedetten csukom le a képernyőt és Neked is bátran ajánlom a masinát! :)