Nekem Dell Inspiron 5520-as laptopom van, decemberben vettem Karácsony előtt. Az én rendszerem így néz ki: Core i5-ös proci, 4 giga DDR3-as RAM, AMD Radeon HD 7670m videókártya 1 gigás memóriával és Intel HD Graphics 4000-es beépített videókártya amit sose használok. Én a gépet Ubuntu 11.10-es verzióval vásároltam, de sosem használtam, mert egyből feltelepítettem rá a 12.04-est. Eleinte a 64 bit-es változatot használtam, ment minden szépen, csak wifi drivert kellett keressek hozzá, additional drivers-nél nem kapott semmit, de aztán átálltam a 32 bitesre, mert több játék nem indult el Steamen, pedig fel volt téve a ia32 libs csomag. 32 bites Ubival nem volt semmi gond, miden játék fut rendesen, csak wifi drivert sehol sem kaptam, ezért kénytelen voltam beszerezni egy wireless adaptert. Ezt használtam is jó sokat, amíg egy kernel frissítés el nem hozta nekem a várva várt wifi drivert és azóta minden oké. Naponta használom, nem dual boot, csak Ubuntu fut rajta, ahogy az asztali gépemen is, semmi gondom nem volt vele azóta, csak dicsérni tudom, nagyon jó gép.