Htibi csuhas32VPN javítva. Rendszerhiba -> átírtam, de így is, úgy is értelmezhető. Xubuntu rendszer hiba(-ája). Xubuntu rendszerhiba.
csuhas32 Ubuntu telepítése LAN- on kersztül Lehetséges? Ubuntu telepítése LAN-on keresztül lehetséges?
csuhas32 Öreg gépre felmehet az ubuntu 12.10 ? ...az Ubuntu 12.10? (Szóközt is kivettem a kérdőjel elől.)
csuhas32 Maverick-sw.tároló -MEGOLDVA A „MEGOLDVA” mehet az elejére, ezt biztosnak érzem (a kötőjel nem kell elé). Az „sw.tároló” a szoftvertároló rövidítése volna? Akkor: [MEGOLDVA] Maverick szoftvertároló
Htibi csuhas32A megoldva többnyire a végén van a címeknek, marad, csak nem kiabálósan. Az sw-t átírtam.
csuhas32 nem tudok programot telepíteni:-( Az első betű nagy, ha a szomorú jel marad, akkor kell elé egy szóköz.
Htibi rapfenJavítva. (kdavid97 segít neked, hogy hamar elérd az 1000 pontot. Megyünk sörözni Miskolcra! :-D)
csuhas32 HtibiSzerencsére érdeklődő típus. Négy hét alatt tizennégy témát nyitott. Ezért nem fejlődök én! Nem kérdezek eleget. ;-)
rapfen csuhas32Tibi bácsi azt mondta, nem ír/fogalmaz át címeket (csak ha nagyon muszáj), de a helyesírási hibákat javítja benne. Akkor elég a nagybetű, meg az ékezet. :-)