Hali
Ezt kaptam a googletól 2-szer egymás után most.
Elnézést kérünk...
... de az Ön lekérdezései a számítógépes vírusok, illetve kémprogramok automatikusan generált kérelmeihez hasonlítanak. Felhasználóink védelme érdekében jelenleg nem tudjuk feldolgozni kérelmét.
Hozzáférését visszaállítjuk amilyen gyorsan csak lehet, ezért hamarosan próbálkozzon újra. Ha időközben az a gyanúja támad, hogy számítógépét vagy hálózatát vírusfertőzés érte, célszerű lehet futtatni egy vírusellenőrzőt vagy kémprogram-eltávolítót, hogy biztosítsa számítógépe vírusoktól, illetve kártékony szoftverektől való mentességét.
Ha továbbra is rendszeresen ezt a hibaüzenetet kapja, kiküszöbölheti a problémát, ha törli a Google cookie-kat, és ismét ellátogat a Google webhelyére. A böngészőkre vonatkozó utasításokért forduljon a böngésző online segítségnyújtási központjához. stb.
Kezdek megijedni...
Nem telepítettem semmi más progit ma, csak egy flashplugint. Valami nonfreet, nem jut most eszembe a teljes neve, de le is szedtem,mert nem működött vele a flash.
Tegnap még nem kaptam ezt a guglitól.
Nincs más OS gépemen, csak egyedül a xubuntu, ha ez vírus szempontjából számít.
Milyen vírusírtót ajánltok?
És ha letöltöttem, terminálból hogyan kell teleíteni? Gondolok itt a parancsokra.
Sajnos még kezdő vagyok és a hajam már égnek áll a sok problémától.